SNACK MADE IN HEAVEN

Yhdistimme suomalaisten suosikkileivät ja tuoreet, herkulliset täytteet.

Uudet täytetyt leivät, joissa terveellisyys ja herkullisuus kulkevat käsi kädessä

Terveellisemmät ja laadukkaammat vaihtoehdot täytetyille leiville ovat täällä. Nyt voit nauttia samalla puraisulla Vaasan suosikkileivistä ja Chef Lundénin tuoreista täytteistä. Snack made in heaven!

Vaasan Ruispalat ovat tunnetusti runsaskuituisia ja niissä on käytetty kotimaista täysjyväruista. Nämä suomalaisten suosikit on täytetty Chef Lundénin runsailla ja laadukkailla, huolellisesti valituilla raaka-aineilla.

Tuoreita vihanneksia, omegapitoista kirjolohta, vapaan kanan munia, savukinkkua ja Emmental-juustoa. Suolan ja rasvan määrä on maltillinen, eikä kastikkeena ole käytetty majoneesia.

Kaksi maukasta makua

Makuvaihtoehtoja löytyy kaksi: Kinkku-juusto Ruispala ja Kirjolohi-kurkku Ruispala. Löydät leivät hyvin varusteltujen S- ja K-ryhmän kauppojen tuorehyllyistä. Nappaa mukaan ja haukkaa herkulliset uutuudet!

Katso tarkemmat tuotetiedot:

Emme pelkää tehdä muutoksia tuotteisiimme tältä seisomalta. Sinä tiedät, mitä haluat syödä – joten anna tulla. Olemme pelkkänä korvana.
Kerro mielipiteesi

kuluttajapalvelu@jalostaja.fi   |   puh. +358 10 320 7878 (arkisin klo 10-13)

Chef Lunden Chef Lunden tuo lounashetkeesi kansainvälisiä makuja. Hetkeen, joka on sinun hengähdystaukosi.
Emme pelkää tehdä muutoksia tuotteisiimme tältä seisomalta. Sinä tiedät, mitä haluat syödä – joten anna tulla. Olemme pelkkänä korvana.